Symposia

De werkgroep probeert elke 2-3 jaar een symposium te organiseren. Op deze manier komen activiteitenbegeleiders en activiteitentherapeuten vanuit heel het land met elkaar in contact.

Het laatste symposium is op 8 november 2019 in Lent bij Nijmegen gehouden. De reacties op deze dag waren enthousiast en de werkgroep hoopt dan ook in de toekomst weer een interessant symposium te kunnen organiseren.

Voor 25 november 2022 staat het volgend symposium gepland bij Sint Maartenskliniek in Nijmegen:

Click & Connect, samen op weg naar herstel

Onder maatschappelijk herstel wordt verstaan herstel van het dagelijkse, sociale en maatschappelijk functioneren en het ontwikkelen of hernemen van sociale en maatschappelijke rollen, zowel in het netwerk als in studie, werk en vrijetijdsbesteding. Herkennen jullie dit?

De rol van activiteitenbegeleider en -therapeut hierin is dat we verbinder zijn tussen behandelaren en therapeuten, tussen revalidant en mantelzorger, tussen thuis en opname. Kortom, we hebben een verbindende rol!

De titel van het symposium komt voort uit;  we willen elkaar vinden tijdens het symposium (Click) en met elkaar in gesprek gaan (Connect). Dat was de grootste vraag na het laatste symposium in 2019. Zeker na 2 jaar corona is de behoefte hieraan groot. We hebben een mooi programma samen gesteld, met ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en om zelf te gaan ervaren. Kortom, we hebben een interactief programma voor jullie samen gesteld, met veel mogelijkheden om de connectie te maken met elkaar. Doen jullie mee? We ontmoeten jullie graag op 25 november aanstaande!                                              Via deze link kom je op de website van het symposium, waar je het programma en alle informatie kunt vinden. Je kunt je er zelfs op aanmelden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Werkgroep Activiteitentherapie Activiteitenbegeleiding Revalidatie Resocialisatie Reïntegratie